Borde vara bättre!!!

Igår hade jag bestämt mig för att inte röra på mig och inga promenader. Vi tog bilen  till teorikursen som brukshundsklubben anordnar och som vi ska gå på. Vid halv nio kände jag av knäna lite grand. Min dotter fick under tiden vi var där sitta barnvakt här åt sin mellandotter som skulle sova över.
Idag har jag bara skjutsat hem henne, varit til Mc Donalds och köpt en burgare och suttit vid köksbordet och gjort marsipanrosor. Fy s***an vad det värker i handleden. Jag var tvungen att stoppa i mig en alvedon.
Jag har fem dagar kvar på min kur och sista dagen idag som jag är sjukskriven. Så imorgon har jag en tid bokad hos läkaren för jag är inte i skick att klara av att jobba. Tyvärr.
Jag borde väl vara mycket bättre vid det här laget tycker jag, men....

Vattenfest i Sundänge

Vi har nu kommit hem från vattenfesten i Sundänge. Två av barnbarnen, sambon och jag hade det roligt. Speciellt småtjejerna för dom fick kasta vattenballonger och spruta vatten med vattenpistoler på mormor och morfar.

 
Bättre utsikt !!!

 
Sikta på plattan..vatten i hinken

 
Fiskelycka !!!

 
Kasta ringen

 
Mitt i prick...Bravoooo!!!!!

 
Bygg så högt du kan...

 
Nådde i alla fall fram till tavlan !!!!

tagit det lugnt

Nu har jag fått min B12 spruta så nu klarar jag mig en månad till. Om jag inte tar den så blir jag sååå trött. Eftersom min kropp inte kan ta upp B12 via mat så måste jag ta det antingen via spruta eller knapra tabletter. Men jag har valt sprutan för då slipper jag tänka på att komma ihåg pillren. Det är en ärftlig åkomma jag har. Min mamma, min dotter och två barnbarn har det och vad det beror på har jag inte den blekaste aning om.

Jag har varit till HM och inhandlat mitt plagg som jag ska ha till klänningen på bröllopet så nu är det bara strumbyxor och kanske några associarer som ska till. Jag har ett smycke som jag kanske ska ha men jag har inte bestämt mig än. Efter detta inköp for jag hem och slog in presenterna till mitt barnbarn och åkte sedan över och firade henne på hennes dag.

Sedan har jag bara tagit det lugnt, städat badrummet i och för sig. Men jag har inte gått några längre sträckor så det är rätt så bra i mina leder. Känner lite under vänstra knät. Märk väl....inget i foten idag. Jag måste säga: Det är en väldigt konstig sjukdom det här....borrelia artrit.
Visa fler inlägg