Nymålat

Idag ska jag röja upp i lilla rummet där det är kaos med grejer. Det har blivit avlastningsrum nu när man målat och haft sig. Det är bara ett måste att fixa idag för när det är små utrymmen så är ordning och reda ett måste. Hallen blev bra och jag beställde en väggpanel (klädhängare) på Jotex och den kommer om ca en vecka. Så när allt är klart så blir det en mycket trevligare hall än förut.                                                Gul ful hall
                       Nymålat och en betydligt ljusare hall

Målat hallen i stugan

Hela eftermiddagen har gått åt att måla om den lilla gula fula hallen i stugan till vit färg. Jag köpte en billig väggfärg på Cheapy och den var inte den bästa för den täckte dåligt. Nu sitter jag och väntar på om jag kanske måste måla en tredje gång...suck !!! Men är man dumsnål så är man. Jag ska i alla fall ta golvsocklarna en gång till och måla kanterna på väggspegeln. Sen får det vara klart för idag.
Sambon är i Västerås för att leta efter en bra köksfläkt till huset hemma i stan. Jag hoppas att han hittar en snygg och bra fläkt för den gamla var under all kritik. Han har i alla fall rivit ut den gamla så någon slags fläkt blir det i alla fall.

bröllopskläder och Kenzo på besök

Jag och mellandottern och yngsta barnbarnet var idag på stan och shoppade. Dottern letade barnkläder och jag sökte efter något att ha på mig på hennes bröllop. Jag provade två typer av varianter, en slags tunika som man ska ha taights till och en tajt tajt svart ärmlös klänning. Det fick bli det sistnämnda. OOOiiiiii svart på bröllop !!!! men lugn jag ska köpa till ett brett skärp och något att ha över axlarna samt något snyggt halssmycke. Det blir sååå bra och ett par justa skor till det. Sen blev det räkmacka på konditoriet och en wienerlängd till vårt besök på em. Kenzo och hennes nuvarnade matte skulle ju komma på besök så han får träffa min sambo.

Jag tyckte klockan gick sakta innan de kom. Men så var dom här och det gick hur bra som helst, inte ett gläfsande och skällande på honom. Han fick rusa av sig på våran hörntomt och visst....jag var lite orolig att han skulle dra iväg från tomten. Men det är en väldigt trogen ras som inte lämnar sin "flock" och sticker. Sambon blev i alla fall förtjust i honom fast han sa att han måste fundera på detta. Men jag tror att det hela är klart....han kommer att bo här.
Det kommer i så fall att ske i mitten av september att han flyttar hit, för han ska tränas in att umgås med oss.
Nu på fredag kommer han och är hos oss en dag.  

                                         
                                                                                     

                                           Kenzo´s pappa Elvis                                          

                                          Kenzo´s mamma Leeloo
Visa fler inlägg