Sol, sol, sol

Solen skiner och det är så skönt att gå upp på däck och sola säger flera av mina kolleger. Men vadå...jag har bara typ en timme på mig att få lite sol på mig. Dom andra har lite längre ledighet mitt på dagen och hinner det. Då struntar jag hellre i det och hoppas på bra väder när jag kommit hem. Nu är det bara lördag och några timmar på söndag kvar på detta arbetspass. Det ska bli otroligt skönt att komma hem och få sova i sin egen säng.

Pratade med rörfirman igår som ska gräva för vatten och avlopp i sommarstugan. De ska börja nästa vecka och jag som hade hoppats att det skulle vara klart till jag kom hem för att njuta av lugn och ro i stugan. Men icke då....jag hoppas att de fixar det snabbt på måndag och tisdag för då är jag upptagen och kan inte åka dit då.

Desserter.....

Trots att det var länge sedan jag stod vid dessertbänken så var man snabbt inne i arbetet. Det är en rolig bänk att jobba vid för man får producera från grunden på många desserter. Nackdelen den här gången är att vi var två nya som tog över från dom förra. I vanliga fall när man går på så har en stått där redan i fem dagar, vilket gör att i alla fall en har koll på vad som ska göras och tillverkas. Men det funkar rätt bra hittills för det var lite gruppmenyer just den här veckan.
Nu är det bara transportsträcka tills man går av på söndag och jag skulle helst vilja åka hem idag. Tur att man har mycket trevliga arbetskamrater som gör att det går lätt att jobba.

Längtar hem !!

Jag längtar heeeem !!! Det är byta av personal idag och nästan hela kallisstyrkan går hem och nya kommer på. Jag har inte varit hemma på snart en månad och det börjar kännas. Jag saknar min sambo, barn och barnbarn. Jag vill åka ut till stugan, sova i min egen säng, ligga på soffan o slappa. Men det är ju inte så många dagar kvar nu så det är bara att stå ut.

Jag har nyss vaknat efter en liten tupplur och ska strax äta middag. Sedan är det dags att jobba på dessertbänken kl fem. Jag slutar halv tolv inatt och det är ganska jobbigt att skifta arbetstider så här. Man blir lite omskakad i sovtiderna minst sagt. Men nu ska jag vara kvar på den bänken till jag går hem.
Visa fler inlägg