Arbete ombord.

Jaha då var man ombord på jobb då. Min uppgift denna gång som kallskänka är att lägga upp i salladsskålar till buffen. Det är allt från oliver till marinerade tomater och potatissallad som exempel. Imorgon lunch är sista gången passagerarna kan äta i buffen för sen ska det rivas. Om tre veckor står där en ny fräsch buffe.
Imorgon går vi till Landskrona på dock för renovering och jag har nu fått min uppgift där, som jag ska göra.
Jag och två till ska göra 700 mackor om dagen till pesonalen som arbetar under docken. Det ska räcka till fm och em:s fika. Det känns helt okej. Vi slutar halv sex om dagarna så man hinner då ta sig en tur in till Landskrona om kvällen.
På måndag em kommer Cinderella till Landskrona någon gång mellan fyra och fem.

Fasen också!!!!

Igår var jag till skogiganten i Arboga och köpte mig nya välbehövliga dojor. Nu på fm tog jag bort prislappar och dyligt för att ha mina nya fina skor på mig. Jag ska ju åka på jobb om några timmar så jag tänkte lämna mina slitna skor hemma. Men vadå typiskt !!!!! Den ena skon var sprucken i sömmen. Det blir till att ta fram de gamla slitna skorna igen. Fasen också !!!!
Bussen går halv ett och jag har 10 dagars arbete ombord. Två dagar med gäster ombord och sedan far vi till Landskrona på söndag kväll. Där ska vi ligga på dock i tre veckor för att fräscha upp Cinderella. Jag köpte även en bordsfläkt som jag skulle ha i hytten, men det var en miss också. Det stod att den var 23 cm hög, men när jag monterat ihop den så blev den högre, när fläkten kom på. Så den får också stanna hemma.
Det går inget bra med mina inköp.

Om att blogga

Jag har en sida på facebook. Där kan man hålla reda på vad sina vänner gör och talar om vad de gör just nu.
Den skaffade jag mig mest av nyfikenhet för "alla" har ju med. Men det är inget för mig egentligen, men visst,  jag är där och kollar läget rätt så ofta. Den fyller säkert sin funktion som att skriva några kortfattade rader till sina vänner och berätta vad man pysslar med. Vissa skriver kommentarer hela tiden och det är ju kul att läsa. Men det mesta är bara allmänt pladder. Det här att blogga passar mig bättre när jag nu gillar att skriva.
Man kan ju tycka att det är lite fånigt att skriva om sig själv och om vad man gör. Men jag tycker det är rätt kul att få skriva om sig själv och tydligen är vi många som gör det.
Visa fler inlägg