snart packat och klart

Nu är väskan nästan färdigpackad. Det saknas bara hygienartiklar o smink och det är det sista som åker i imorgon. Jag får ställa klockan så att jag vaknar hyfsat tidigt för nu måste jag vänja mig vid arbetstider igen. Jag har ingen aning om vilken station jag ska vara på utan det får jag besked om när jag kommer ombord. Det ska bli kul att få träffa arbetskompisarna igen.


Cinderella på dock i Landskrona

Kvällspromenaden är nu avklarad och jag ska snart hoppa i säng och fortsätta med min bok som jag nyss påbörjat. Hoppas den är lika bra som dom förra av samme författare som jag just nu läser, Erica Spindler.
 

kräftfrukost

Först kom äldsta mågen hit för att jag skulle visa honom lite bra tips på en sajt som är bra att ha och för att få lite frukostfika. Därefter ramlade andra mågen och dottern in för dom ville låna lite plats i vårt garage och ställa av lite grejer. Sambon föreslog då att det kanske skulle vara gott med lite kräftor så tallrikar, glas och tillbehör till kräftorna åkte fram. Det var bara supen som fattades, så det blev att nöja sig med sockerdricka.

En spontan kräftfrukost så här på onsdags förmiddag !!!Ssluuurrrrp!!!
Hjälmarekräfta

PremiärJiiippiiii !!!  Premiäääär!!!!!

Äntligen har matte vågat att låta mig gå lös på tomten!!!!

Men det var inte så stort som jag trodde.....men okej då...det får väl duga.

Sen när jag kom in.....och jag följde med jätteduktigt in,  då fick jag ha min pipboll....hurra!!!!!

Ohhh va rolig den var. Fast matte lägger nog undan den till natten...kan jag tro.Visa fler inlägg