seg

FYRA DAGAR KVAR !!!!!!

Idag är jag riktigt seg.
Jag vaknar liksom inte till och så längtar jag hem till min älskling och få sitta i soffan o mysa. Men det närmar sig hemgång nu :))

Valborgsmässoafton.....undrar hur kvällen blir ombord ?? Men det var inte sååå mycket bokat så det kanske inte blir så stojigt. Imorgon var det fler, bortåt 2000 passagerare.

Idag fyller svärsonen år och mitt barnbarn fyller 2 år. När jag kommer hem så får jag fira deras födelsedagar i efterskott.

STORT GRATTIS TILL DOM BÅDA !!!!!!


relaxa

Nackdelen med att vara i bageriet är att man måste gå upp mitt i natten.
Fördelen med att vara bageriet är att man slutar tidigt och är ledig på kvällen.
Visserligen måste man lägga sig hyfsat tidigt när man ska gå upp kl tre på natten.

Igår kväll var jag till Taxfree och sen till SPA där jag köpte mig en ansiktsbehandling. Det är MINST tio år sen jag var på en sån.DET VAR DET BÄSTA JAG GJORT PÅ LÄNGE. JISSES VAD DET VAR AVKOPPLANDE OCH SKÖNT !!!!!!

Helt klart så tänker jag gå massor med fler gånger nu när jag är fri om kvällarna när jag är på jobb.
Nästa gång så åker badkläderna med så jag kan bubbla i poolen innan behandlingen eftersom det ingår i behandlingsavgiften.

En annan kollega som också är fri om kvällarna har inte haft nån att gå med så hon ska också slänga med badkläderna nästa gång nu när vi går samma "vakt"
(Jag har alltså bytit vakt och går med ett annat gäng nu när jag fick platsen i bageriet)
Men jag känner dom flesta från tiden jag jobbade 14 och var ledig 14.Ligger och slappar i relaxavdelningen i väntan på behandling


Inatt när jag kom till bageriet så droppade det vatten från taket framför ugnarna.

Oj..Oj...Oj !!!!

Det var bara att söka på "reppare" (reparatör). Han fick masa sig upp ur sängen och komma till bageriet.
Det han gjorde var att öppna en lucka och lysa med ficklampan. Han konstaterade att ett rör läckte och sa:
- Jag ids inga göra något åt det nu (Ålänning)(klockan var halv fyra) och så gick han. Jaha, sa jag och tänkte att bara det inte springer läck ordentligt då.

Så där fick jag jobba med takdropp framför ugnarna.

På morgonen vid åtta så kom han tillbaka med en reppare" till och började dona. Efter tre timmar så hade dom lyckats så bra att det fullkomligt regnade från taket mellan ugnarna och jässkåpen.
Jag skyndade mig att rädda så mycket som möjligt av brödet och plastade in allt möjligt och när det var gjort så gick jag på köksmöte med kockarna och kallisarna.
När jag kom tillbaka efter en halvtimme så hade dom fått stopp på regnandet som tur var.

Nu ska jag gå till sjukbrorsan och ta min B12 spruta.

shoppa

Sitter och väntar på att klockan ska bli halv sju så jag kan gå upp i Taxfree och handla. Tänkte gå förbi SPA och kolla om dom har nån ledig tid för ansiktsbehandling antingen ikväll eller imorgon. Jag tänkte att jag skulle unna mig en sån för min "bonuspeng".

Jag har fått meddelande att våra grejer från Jotex har kommit. det ringde an snubbe från posten om hemkörning. Som tur är så slutade sambon tidigt idag så dom kunde köra ut det. För imorgon och på fredag jobbar han sent.
Nu ska det bli ännu finare hemma :))

Våra Chesterfieldmöbler som vi hade beställt av Tumbo möbler gick inte som vi tänkt oss. Dom meddelade att deras leverantör strulade och inte kunde leverera så vi får leta vidare. Vi kollar på nätet efter nåt som passar.

Nej nu ska jag pallra mig upp två däck till shopen

tunga lyft

Jag har nyss varit i konferensen och inhandlat en grej som jag blev ombedd att köpa och det fanns några kvar som tur var. När jag ändå var där så passade jag på att boka massagestolen eftersom den var ledig. Så jag har haft en skön halvtimmes massage.När man startar det program man valt så läser den av ömma punkter från nacken och till fötterna.
Jag måste ha varit öm om fötterna för jag fick väldigt mycket knådning under fötterna. Stolen masserar på flera ställen samtidigt och det är riktigt skönt.
Vi i personalen betalar bara en struntsumma för en halvtimme så jag hinner gå många gånger.

Och jag tänker verkligen nyttja den eftersom jag lyfter så mycket i bageriet och speciellt på morgonen då jag får upp två häckar fulla med varor varje morgon. I morse hade jag även mjöl och lite annat att lyfta.
Nu har jag gjort halva tiden av mitt arbetspass så jag kan så smått börja räkna ner...till hemgång.
8 dagar avklarade.....7 dagar kvar.......

hallon

Oj vad många Tack, Tack, Tack och Tack jag fått idag.

Jag har bakat hallongrottor till mässfikat idag !!!!! och dom är populära !!!!!

Det är så roligt att det är uppskattat det man gör. Det är det som är det bästa med mitt jobb, att man glädjer så många med så lite.
Godsaker till kaffet är ett måste och att få njuta av något gott, mår man bara bra av !!!!
Jag borde ha tagit ett foto på mina hallongrottor =/

Så ett hallon får duga som illustration =)

ring ring

Det ringer i öronen !!!! Det har varit test av alarmsignalerna i nästan en halvtimme och stängda branddörrar. Jag kan lova att det är inte kul att höra det så länge, för det är ett jädrans oväsen. Det dämpas lite när man sitter i hytten i alla fall.

Ikväll kryssar mina föräldrar igen med några bekanta, bl.a. min fars kusin med make. Jag skall strax gå upp och möta dom utanför Taxfree. Men jag tänker inte bli så långvarig (kanske nån timme) för jag måste i säng om jag ska orka upp inatt.

Igår somna jag 20.00 för jag hade inte sovit på dagen. Sen vaknade jag och kollade på klockan....2.57....ja, ja tänkte jag för jag kände mig utsövd. Jag går väl upp innan klockan ringer då....
Upp och började dona och av nån anledning så kollar jag igen på klockan.......21.57 !!!!! GONATT sa jag då och hoppade snabbt i säng igen ;)

ny bostad...

Nu sitter man i sin nya bostad.

Jag har flyttat till bagarhytten idag och flytten gick på tio minuter. Som tur är har jag inte fyllt upp garderoben med en massa saker så det gick snabbt att ta över alla grejer.
Fördelen med den här hytten är att det är lite bättre täckning på mobilen så att man kan sitta i hytten och prata med stängd dörr. Fast ibland kan det i och för sig vara lite dåligt med täckningen. Jag har i alla fall införskaffat mig en 5 meter lång kabel till mit mobila bredband så jag kan ha det hängandes utanför dörren och hålla den stängd.
Förut fick jag ha dörren öppen (åtminstonde på glänt) och det känns inte så skoj alla gånger.

Hytten i sig känns lite tråkig för den är inte så "pyntad" (el. pimpad). Så jag ska till att börja med skaffa ett par runda mattor från IKEA. Det piffar i alla fall upp lite grand. Sen något som jag kan hänga eller klistra på väggen. Det finns ju snygga väggdekorationer. Men man får inte göra hur som helst ifall den som bor här på motpasset inte gillar det.
Jag jobbade fm i kallskänken idag och sen gick jag till bageriet och fixade och donade inför morgondagen.
Det blir Italienskt lantbröd till frukostbröd i mässen och så har jag laddat upp för att köra en vetedeg imorgonbitti som jag ska göra kanelsnäckor av, till mässenfika.
Övrigt matbröd och kaffebröd som ska gå till buffen, foodgarden, Tapas, Cafet, är också förberett (mest bakeoff).

Nu ska jag ta mig till tvättstugan och se om min tvätt är torr......

flytta.....

Idag måste jag packa ihop alla mina grejer och ordna till det inför min flytt imorgon.
Jag ska flytta till bagarhytten igen, men den här gången så blir det för en bra tid framöver. Den är inte lika ombonad som den här men det får man väl se till att den blir. Sätta upp lite bilder och så...

Ikväll blir det full rulle igen. Fredag och lönehelg !!!! Nästan 2000 passagerare kommer ombord.
Mina skåp är laddade inför kvällen...min sista kväll på salladsbänken. Jag har bara imorgon fm kvar innan jag går över till bageriet direkt när jag är klar. Det blir en paus mellan salladsbänken och bageriet för att flytta mina grejer till bagarhytten. 

Det ska bli roligt att få jobba i bageriet igen för det är i ett bageri som jag är mest "hemma". Nackdelen är ju att kliva upp kl.3.00..... mitt i natten.....Däremot är jag ju ledig på kvällstimmarna.

 

blåsippa

Ätit......Jobbat.......Sovit......

Inget nytt att berätta......JO, Lönekontoret hittade ett till fel och plussade på min "bonus" med 58 kr. Dom får gärna fortsätta leta efter mera fel. Bara det är åt rätt håll så ;):))

Jag går omkring med ett litet leende på läpparna idag !!! och funderar på vad jag ska hitta på för min extra bonus som kommer.

Ska jag vara Slösa eller Spara ?? Just nu vill jag bara vara Slösa och unna mig något kul. Men jag vet ju att mitt förnuft kommer att få övertaget så småningom. Men det känns jäkligt bra just nu i alla fall :))

Det händer inte så mycket just nu utan man jobbar på och gör det man ska. Har varit till Taxfree med en kollega efter fm-jobbet och inhandlade shampoo som jag glömde hemma. Vi köpte också en present till en kollega som fyller idag (ojämnt) för att hon ska få känna sig firad. Vi är ju i alla fall som en familj när man jobbar och äter tillsammans varje dag....pass efter pass

Visar en bild på lite av jag pysslar med på salladsbänken. Just det här momentet är det ingen som jobbar på salladsbänken som ropar "Hurra" när det ska göras. Det blir som sagt ganska många som går åt i buffen varje dag.en klick gubbröra på varje rågknapp
Visa fler inlägg