seg

FYRA DAGAR KVAR !!!!!!

Idag är jag riktigt seg.
Jag vaknar liksom inte till och så längtar jag hem till min älskling och få sitta i soffan o mysa. Men det närmar sig hemgång nu :))

Valborgsmässoafton.....undrar hur kvällen blir ombord ?? Men det var inte sååå mycket bokat så det kanske inte blir så stojigt. Imorgon var det fler, bortåt 2000 passagerare.

Idag fyller svärsonen år och mitt barnbarn fyller 2 år. När jag kommer hem så får jag fira deras födelsedagar i efterskott.

STORT GRATTIS TILL DOM BÅDA !!!!!!


relaxa

Nackdelen med att vara i bageriet är att man måste gå upp mitt i natten.
Fördelen med att vara bageriet är att man slutar tidigt och är ledig på kvällen.
Visserligen måste man lägga sig hyfsat tidigt när man ska gå upp kl tre på natten.

Igår kväll var jag till Taxfree och sen till SPA där jag köpte mig en ansiktsbehandling. Det är MINST tio år sen jag var på en sån.DET VAR DET BÄSTA JAG GJORT PÅ LÄNGE. JISSES VAD DET VAR AVKOPPLANDE OCH SKÖNT !!!!!!

Helt klart så tänker jag gå massor med fler gånger nu när jag är fri om kvällarna när jag är på jobb.
Nästa gång så åker badkläderna med så jag kan bubbla i poolen innan behandlingen eftersom det ingår i behandlingsavgiften.

En annan kollega som också är fri om kvällarna har inte haft nån att gå med så hon ska också slänga med badkläderna nästa gång nu när vi går samma "vakt"
(Jag har alltså bytit vakt och går med ett annat gäng nu när jag fick platsen i bageriet)
Men jag känner dom flesta från tiden jag jobbade 14 och var ledig 14.Ligger och slappar i relaxavdelningen i väntan på behandling


Inatt när jag kom till bageriet så droppade det vatten från taket framför ugnarna.

Oj..Oj...Oj !!!!

Det var bara att söka på "reppare" (reparatör). Han fick masa sig upp ur sängen och komma till bageriet.
Det han gjorde var att öppna en lucka och lysa med ficklampan. Han konstaterade att ett rör läckte och sa:
- Jag ids inga göra något åt det nu (Ålänning)(klockan var halv fyra) och så gick han. Jaha, sa jag och tänkte att bara det inte springer läck ordentligt då.

Så där fick jag jobba med takdropp framför ugnarna.

På morgonen vid åtta så kom han tillbaka med en reppare" till och började dona. Efter tre timmar så hade dom lyckats så bra att det fullkomligt regnade från taket mellan ugnarna och jässkåpen.
Jag skyndade mig att rädda så mycket som möjligt av brödet och plastade in allt möjligt och när det var gjort så gick jag på köksmöte med kockarna och kallisarna.
När jag kom tillbaka efter en halvtimme så hade dom fått stopp på regnandet som tur var.

Nu ska jag gå till sjukbrorsan och ta min B12 spruta.

shoppa

Sitter och väntar på att klockan ska bli halv sju så jag kan gå upp i Taxfree och handla. Tänkte gå förbi SPA och kolla om dom har nån ledig tid för ansiktsbehandling antingen ikväll eller imorgon. Jag tänkte att jag skulle unna mig en sån för min "bonuspeng".

Jag har fått meddelande att våra grejer från Jotex har kommit. det ringde an snubbe från posten om hemkörning. Som tur är så slutade sambon tidigt idag så dom kunde köra ut det. För imorgon och på fredag jobbar han sent.
Nu ska det bli ännu finare hemma :))

Våra Chesterfieldmöbler som vi hade beställt av Tumbo möbler gick inte som vi tänkt oss. Dom meddelade att deras leverantör strulade och inte kunde leverera så vi får leta vidare. Vi kollar på nätet efter nåt som passar.

Nej nu ska jag pallra mig upp två däck till shopen
Visa fler inlägg