Leksand rockar


Hur dum får man va' som ligger och tittar på tv alldeles för länge om kvällen.
När man ska kliva upp tre om natten !!!!! Bl.a. fastnade jag en stund på intern tv'n för där visade dom från Leksandspartyt igår kväll. VILKEN STÄMNING !!!!! Det var så att man ville gå upp och sätta sig i Fun Club.
Värsta hockeyfeber med sångramsor. Det var som om det vore på en match.

Jag pratade med en som jobbar i buffen idag och hon sa att det var så roligt i buffen igår för där sjöng dom för glatta livet. Till skillnad mot i morse för då var det mer dämpat i buffen. Undrar vad det berodde på ;)

Ja....när man inte somnar i tid så får man lida för det dagen efter. Fy sjutton vad seg och trött jag är idag :tired:  Visserligen är det halvtid på jobbpasset också och då brukar man få en liten svacka. Jag skyller på det istället.

Normalt brukar cafet stänga kl 1.00 men inatt var det öppet till 4.00 så det var fullt ös på musiken och på festande Leksingar. Jag som brukar ha det tyst och lugnt när jag kommer strax efter tre.Jag ska alldeles strax gå till bageriet och checka läget för elektrikern var där på em och försökte få ordning på frysen igen som har isat igen totalt på bara några dagar. Måsta kolla så att det fungerar för i annat fall så får jag tömma frysen :( och det känns inget kul.
 Men han har säkert fixat så att det fungerar får man hoppas.