leksandskryss


Då var det torsdag och ikväll är Cinderella chartrad av Leksands IF.
1800 (drygt) Leksandsfans bordrar fartyget och det blir nog fullt upp för personalen ikväll för alla ska äta buffe.
För min del har jag laddat upp med bröd till imorgon bitti då 1500 personer ska äta brunch.
Vi har även Lars Kristerz ombord som ska underhålla dalmasarna.

           HEJA LEKSAND !!!!


Jag zappade förbi på kanalerna och tittade på interntv'n och Lars kristerz som underhöll nu på em. Det är lite roligt att se alla som står framför scen precis som på en konsert. Några försökte dansa men det gick inte så bra i trängseln.Igår var jag och fick massage i massagestolen. Det var riktigt skönt fast inget går ju upp mot att ha en riktig massör. Vi har haft personalmassör ombord några dagar men det var inte många tider över och förresten så kan jag gå till henne på min ledighet eftersom vi bor i samma stad. Hon bor bara en gata bort från min dotter.

Hungrig är jag också......grönsakssoppa till lunch och kålpudding till middag.....inte min grej någon av rätterna så det blir en tallrik fil och flingor lite senare och några mackor.

Fick besök idag av den förre bagaren...hon som har tjänstledigt. Hon är numera på Gabriella i deras bageri och hon var över till oss för att förlänga sin tjänstledighet och samtidigt hälsa på. Det var riktigt kul att se henne igen och höra hur hon har det på Gabriella.
Deras bageri låg visst längst ned i båten och var väl ungefär som här fast lite mindre yta. Hon var i alla fall glad att ha en egen hytt för dom flesta där bor två och två. Tur att man har egen hytt här ombord.