helt slut

Jag är alldeles mör och helt slut ikväll efter dom senaste fyra dagarna med arbetstider som inte varit under elva timmar.
Det var full fart i Tapas och nästan kaotiskt stressigt ett tag. Som tur är så får jag god hjälp och det behövdes verkligen idag. Över 100 räckmackor sålda och en MASSA bakpotatis och tapasgrejer och salladstallrikar.

Igår var det behagligare fart i Tapas för då man hann med utan stressfaktor 100.
Jag hann även fylla på mina backup skåp och ladda för idag.

Igår hände mig nåt som definitivt inte var trevligt.

Jag skulle gå från tapas genom foodgarden in till köket och känner plötsligt att jag blir blöt på byxbenet (vaden).
Oj...nu spillde en servitör på mig hann jag tänka och vänder mig om för att ge en liten kommentar.
Men det var en mamma bärandes på sin unge och HAN SPYR !!!!
Ooooiiiiiii.....på min byxa hade han spytt!!!!
Raska steg till hytten och byta om.

lönehelg....pust....

Äntligen är den här dagen slut !!!

Det blev en lång dag igår från åtta på morgon till halv elva när jag slutade.
Först var det full fart i Tapas till kl.15.00 sen en  och en halv timme rast och sen var det bara att ladda upp igen för kvällen i Tapas. Då ser jag till att vitrinen är full med salladstallrikar med kräftstjärtar och kycklingsallad.


skåpet fyllt till kvällen

Sen är det dags att fylla på och göra grejer som man ska ha dagen efter och se till att allt finns.
När detta var gjort så (vilket man gör varje kväll) skulle jag och några till vara med och lägga 500 skagentallrikar och 500 desserttallrikar i buffen. Där skulle det ätas trerätters kl.21.00.


skagentoast

Då är vi fem pers. som går på en rad efter varann och lägger upp varsin sak, så det går jädrigt fort.
panacottadessert

Vi var fyra som la desserten och den sista lade vi fem i halv elva så vi tajmade tiden perfekt. Ingen övertid så allt flöt på och samtidigt som vi höll på fixade kockarna och deras gäng uppläggning av varmrätten.
Inga förseningar nånstans och gästerna var kanonnöjda över servicen och maten.

Imorgon och på söndag har jag två tuffa dagar.
Lönehelg och party party ombord så nu ska jag strax krypa ner i min koj.

höga vågor

Jag skulle ha bokat tid hos kiropraktorn på förra ledigheten som jag hade tänkt. Men så tyckte jag att det kändes hyfsat ändå och struntade i det. Så nu får jag hoppas att ryggen håller hela passet ut för jag känner att ....det här är inte bra idag. Jag får ha lite startsträcka när jag suttit en stund innan jag kommer igång. Så länge jag rör på mig är det rätt okej.

Igår tog jag och en kollega en runda i Taxfree och kollade lite reagrejer men det var inget för mig utan jag köpte mig en mascara och en limpa cigg. Det blev en tidig kväll igår för jag var trött och somnade redan före tio. Bara för det vaknade jag fem i morse och låg sen och snurrade tills det var dags att gå upp kl sju.

Det har varit en bra dag i Tapas, inte som igår då det blev lätt kaotiskt ett tag då alla kom på samma gång och skulle äta. Som tur är...är det ett bra gäng som hjälps åt så att vi fixar det utan problem.


Lite räkmackor som jag görskåpet är fyllt för försäljning

Ikväll lägger vi ut halv nio för att det är stormvarning.
Enligt prognosen som vi fått ska det mellan kl.ett-två inatt gå 7-8 meter höga vågor.
Så innan jag lägger mig ikväll ska jag plocka ner böckerna från hyllan så jag inte vaknar av att jag får en massa hårda böcker i huve´t. Datorn ställer jag på golvet istället för på pallen. Men jag tror det lugnar sig tills dess för det brukar det göra när vi får såna här stormvarningar.

Imorgon jobbar jag från 8.00-22.30 med en och en halv timmes rast däremellan.
Det är en storbeställning i både buffen och foodgarden och det ska ätas trerätters. Jag slutar normalt ca halv åtta på kvällen man ska vara med och "lägga "tallrikar, förrätt och dessert. Så det blir en lång dag.

Visa fler inlägg