Nu får det vara NOG !!!!


Jaha....så var det dags igen.

Läste på facebook att äldsta dotterns och mågens ena cykel med barnsadel hade blivit stulen. Förbaskade idioter som inte kan låta andras saker vara ifred. Nyligen så stal dom sonens bilstereo och skivor när bilen var inlämnad på bilverkstad. Cykeln köpte dom i somras och så blir dom av med den nu :(

Man blir bara sååååååå tröööött !!!!!!

Det verkar vara en röd tråd i min familj att vi ska bli bestulna hela tiden, är det inte cyklar och annat som vi har blivit av med så är det inbrott. Jag hittade en dagbok strax innan jag åkte på jobb. Den handlade om mina första år när jag drev företag.
Där hade jag skrivit -96 att det var 4 inbrott under året och -97 skrev jag 3-4 inbrott och ett inbrottsförsök, har tappat räkningen !!! 

Jag minns ett år då var det inbrott på företaget och dagen efter hemma hos mina föräldrar som var bortresta och senare i veckan kom samtal från Dalarna för då hade det varit inbrott i fäbon.

SOM SAGT !!!!!! NU får det vara NOOOG !!!!!


ombord igen


Första dagen på mina lediaga 10 dagar med sol idag. Då var det dags för att åka på jobb. Det blev en solig bussresa upp mot Stockholm.

Det gnistrade vackert i snön och jag måste medge att jag blev sugen på att åka längdskidor. Nu äger jag ju visserligen inga längdskidor så det blir lite svårt. Men som det ser ut nu så verkar det bli en lång vinter och man kanske skulle ta och skaffa sig ett par :question:

Nu är jag på jobb igen och första timmarna är gjorda. Det var extra roligt att komma på jobb en dag tidigare för jag har fått träffa flera i mitt "gamla gäng" som jag jobbade med förut. Man ser ju inte varandra längre för när jag kliver ombord så kliver dom av och vice versa.

Jag kan också tala om att trots det fina solskensvädret så blåste det s**t*n sååååå kallt här på kajen medan man stod och väntade på att bogportarna skulle öppnas så vi kunde gå ombord. Tur att jag hade långfillingarna på och en huva på jackan.

tre rättersmeny

Vår tre rätters kortspelsmeny från igår kvällFörrätt
Rårakor med löjrom, gräddfil, rödlök och räkor.
Till det serverades Hidden Rock Chardonny från Australien
och Mor Hildas sockerdricka från Guttsta bryggeri i Kolsva.
Middag
Oxfilet provincale, råstekt potatis, hari cortes vertes, tomat, vitlökssmör 
och beanais sås. Till dryck Masi Bonacasta rödvin från Italien och Mor
Hildas sockerdricka från Guttsta bryggeri i Kolsva.

Dessert
En Trifle beståenda av hallon, blåbär, jordgubbar och äpple som fått dra
en timme drygt i sockerlag, Chokladkräm och vaniljvisp. Till det
serverades El Emperado Chardonny från Chile och Mor Hildas sockerdricka
från Guttsta bryggeri i Kolsva.
Naturligtvis var det också kaffe till desserten.

Måste visa bild på sistnämnda vinet för det var faktiskt det godaste vinet jag smakat på länge.
Jag kan varmt rekommendera det.
Helhetsbetyg från kvällen : Betyg 9 och det som drar ner betyget var, att jag inte vann i Plump ;) men jag kom inte sist heller :)

Vi tackar våra bästa kortspelsvänner för 6 1/2 timmars trevlig mat och kortspelskväll :D

Visa fler inlägg