vad blir det idag??


Idag vaknade jag lite mer normalt till skillnad från igår då jag vaknade halv elva.

Ännu en solskensdag...än så länge, för vädret ska visst ändra på sig, såg jag på nyhetsmorgon.
Vad jag ska hitta på idag vet jag inte ännu men lite småpyssel här hemma känns lite lockande, kanske en sväng till stugan, eller kanske en sväng till mina föräldrar.
Jag ska i alla fall åka och tvätta min bil för det är den i behov av efter att ha stått i snart två veckor och samlat damm.

hemmadag i solen...


Ja nu är jag hemma igen och jag har bara vilat idag.

Det enda jag har pysslat med idag är släktforskning. Jag kan ju inte påstå att jag har varit ute i solen speciellt mycket idag. Men det gör inget för jag har ändå njutit av att sitta ute på altanen och druckit mitt kaffe i det underbara vädret.
Man orkar inte engagera sig i så mycket annat första dagen man är hemma.

Äldsta dottern kom på besök en stund på kvällen. Hon hade plockat fram cykeln med barnsadeln så barnbarnet också kunde komma med och hälsa på här hos mormor och plastmorfar. Det blev en massa smultronätande för det har vi fullt med.

Längre än så här blir inte mitt inlägg idag

hemgång imorgon


En ynka morgon kvar :D För imorgon mönstrar jag av.

Väderleksrapporten säger SOL SOL SOL och jag säger ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN.

Som vanligt sista dagarna så är det grovstädning i bageriet och jag ligger bra till tidsmässigt för det här arbetspasset har varit hyfsat lugnt. Sista rycket blir imorgon bitti efter att jag har gräddat klart allt bröd.

Snart ska jag ta mig upp till köket igen för vi har ett köksmöte kvart i fem. Det blir lite information om omorganisation som ska ske bland några tjänster till hösten. När det är klart så ska jag äta mat i mässen och det vankas dillkött idag. Dat har varit mat i min smak hela det här passet.
Oftast brukar jag antingen äta lunch eller så middag. Men flera dagar har det blivit både ock.

En vända till taxfree som vanligt och sen packa ner mina saker. Det är vad som står på programmet för min del idag.


Visa fler inlägg