Så var det kväller

 
Har inte hittat något intressant på tv´n ännu.
 
Jag har tv´n för mig själv och funderar på vad jag ska kolla på. John Blund har också kastat massor med sömnpulver i mina ögon och jag vill ha något att slötitta på.
 
AH-teamet har varit här och gjort en liten ultraljudsundersökning på maken. Visste inte ens att det fanns såna små bärbara saker. Det var ju fiffigt. En sjuksyrra kommer förbi miorgon för att hämta urinprov som han ska lämna. Det ska kontrolleras så att han inte dragit på sig någon infektion. Han har sån smärta i nedre delen av buken. Blodproverna var okej. Det var ju skönt.
 
Jag slängde ihop en omelett fyllt med rester från häromdagen som vi åt och sen tog jag en sväng till affärn för att köpa matbröd. Det var rätt skönt ute när det inte blåser. Funderade på en promenad med la undan dom funderingarna fast jag borde gått en runda.
 
Min mamma kom också förbi med ett par stickade sockor. En kompis som önskade sig sockor och nu är dom klara. Ska bara kontakta henne och säga det.
 
 

För min skull...

 
Sakta men säkert så går det framåt.
 
Med adventsljusstakarna menar jag.. Min massagetid blev inställd för att massören hade jobbat natt. Hon tillhör AH-teamet. Så det blev att jag tog tag i julpysslandet för att få det fint i fönstren.
 
Snart så kommer ju dom hem hit också för kompletterande prover. Det blir ju en fördel att jag är hemma så jag kan höra om det var okej med blodstatusen. Maken har sovit sig igenom förmiddagen men vaknat till nu. Skidor på tv lockar honom till soffan. Men jag ska nog snart förpassa honom till sängen så jag kan fixa i tv-rummet.
 
Ni får stå ut med att jag upprepar makens sovande hela tiden men det är för min skull som jag skriver det. Jag kan då gå tillbaka och kontrollera hur mycket han sover för att ge rätt upplysningar. Dagarna går ihop och man kommer inte ihåg annars.
 
 

Fredag morgon

 
Satt uppe lite länge inatt.
 
Jag kollade på Historieätarna ett program på svt där dom äter sig igenom olika tidsepoker. Det behandlar också hur folket levde i dom ilika epokerna. Mest om kvinnan och mannens status i samhället. Väldigt intressant och roande program. Har du inte sett det så kolla på svt play.
 
Idag har jag massage igen. Jag var väldigt spänd i kroppen så en snabb tid inbokades och jag kan ju säga att efter förra massagen så kändes det genast bättre. AH-teamet kommer också hit en extra gång för att maken ska lämna kompletterande prover för undersökning. Dom tog blodprover i förrgår för att kolla blodstatusen och jag vet inte om det hänger ihop med det. Kom på det efteråt när dom hade ringt och sagt att dom ville komma en gång till.
 
Igår fick vi upp utegranen och belysningen fungerar.
 
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg