Fluffet ska bort....

 
Sista april och Valborgsmässoafton....
 
Här ombord så märker vi i personalen ingenting. För oss så är det som vilken arbetsdag som helst. Men det är en speciell dag för att idag fyller flera i min släkt år.
 
Mitt barnbarn, det fjärde i barnbarnsskaran fyller fem år idag. Jag firade honom dagen innan jag gick på jobb. Yngsta dotterns make fyller också år idag och mitt ex mamma, min fd svärmor fyller 90 år idag.
 
Så Hurra, Hurra, Hurra  Hurraaaa !!!! Till er alla tre :)
 
Igår påbörjade jag något nytt..... Hör och häpna !!!! jag har startat upp ett litet träningsprogram. Flera månaders stillasittande när min älskade var sjuk och jag var hemma under lång tid så var det inte mycket till rörelse på mig. Min mage blev lite "fluffig" och det vill jag åtgärda.
 
Jag har tidigare laddat ner två appar med enkelt träningsprogram som man kan göra på ett ställe. T.ex i min pyttelilla hytt. Övningsuppgifter som inte kräver ett gym. Tio minuter om dagen har jag tänkt. 2 x 5 minuter. i yngre dagar från det jag var liten och upp till 18- årsåldern så tränade jag konstant flera gånger i veckan. Sen lade jag av med det och efter ett kortare ( jag är inte så gammal) uppehåll så tänkte jag ta tag i det igen.
 
Det är enbart för välbefinnande och kondition som jag gör det för viktproblem har jag inte.
 
 

Turlott...


Var och tog min b12 spruta igår.

Det blev också en vända till taxfree men jag hittade intd den ansiktskrämen som jag brukar använda. Nu orkade jag inte hålla på och testa en massa produkter igår utan jag får göra det en annan dag.

Jag fick ett trevligt mess igår från postkodlotteriet. Jag hadd vunnit igen.....160 kr. Jag tror minsann jag har en liten turlott.

Nej nu är det dags att kliva upp och jobba min eftermiddagsgid.

Det ena eller det andra....

 
Ikväll blir det en vända till Taxfree...
 
Om inte trötter slår till ordentligt innan dess. Behöver gå till sjuksyrran också och fylla på med B12. Jag får se om jag tar det idag eller sparar det till imorgon. Jag har slarvat med sprutan när jag haft semester. I och för sig skulle jag kunna göra tvärtom. Spruta ikväll och taxfree imorgon.....Hmmmm...Jag borde ju ta det som är viktigast....min hälsa.
 
Ikväll är det vanlig kryssning igen. Författarkryssningen är över. Ordningen i cafe är återställt och allt blir som vanligt igen. Jag har ganska full koll på läget igen efter min semestermånad. Tisdagsfikat till personalen är förberett och jag har börjat beta va min lista med saker som jag ska baka.
 
 Nehej....en vända till mässen och kolla läget....
 
 
 
 
Visa fler inlägg