Inte bra....Inte bra....


Jaha....så small det till i ryggen...

Vaknade inatt och tog mig upp för att blaska av mig. Lite tandborstning som avslutning och jag böjer mig över handfatet och det smäller till i ryggen. Som två knivar drar smärtan ner i ländryggen och jag knäar av smärta.

Men vad annat göra än att fortsätta fixa till sig och på med arbetskläderna.

Vid halv tio gav jag upp och bad om hjälp med degkörningen. Jag var helt enkelt tvungen att lägga mig raklång för jag kunde inte gå upprätt.
Vilade ett par timmar och sen tillbaka till bageriet och fixade resten. Jag har varit till sjuksyrran och fått piller och icepower som jag smort in mig med.

Nu är det ryggläge resten av dagen och vila mig i form till imorgon. Det får bli kiropraktorn när jag kommer hem igen.


Så var det fredagskryss...


Jisses vad det bränner på ryggen.....

Nej, jag har inte blivit bränd med ett strykjärn....

Min rygg är inte som den ska vara. Det känns som att ett ryggskott ligger och lurar. Men med stretchövningar så funkar det och bara jag tänker pp hur jag lyfter.

Att det bränner beror på att jag smort in mig med Aloe heat lotion. Fick några provpåsar av en kollega. Ohhhh.....nu börjar det kyla istället. En annan kollega sa att det både värmde och kylde. Jag får utvärdera sen om det var bra.

En annan f.d kollega kom ombord för att hälsa på mig. Hon jobbar numera på Gabriella. Jag tog över hennes plats i bageriet för flera år sedan. Det var kul att träffa henne igen. Hennes båt ligger vid kaj en stund samtidigt som oss.

Nu är det fredagskryssning ombord och det laddas för fullt inför helgen. Själv är jag klar för dagen och ska bara ta det lugnt och vila ryggen.

Ha en trevlig fredagskväll....

Det närmar sig helg....


Ännu en dag är gjord.....

Det har varit full fart i cafe idag och mycket wienerbröd har gått åt. Wienerbröden är populära och speciellt när det är nygräddat. För jag fick besök av däcksvakten inatt igen.

- Har larmet gått igen, undrade jag.

Nej svarade han men han var väldigt sugen på ett nygräddat wienerbröd. Det följde med några extra och jag gissar att dom på bryggan blev lite avundsjuka på att han åt ett igår natt.

Kvällens kryssning blir lite lugnare för det var inte så mycket folk som skulle på. Men det ökar imorgon igen för då är det dags för helgkryssning.
Utsikt från dagmässens fönster igår. Idag är vädret inte lika fint.


Visa fler inlägg