En bacill...


Första dagen är klar.

Nu sitter jag i mässen då nätet krånglar idag. Jag väntar på att sjuksyrran ska öpna sin mottagning så jag kan gå och få ta min b12 spruta. Samtidigt ska jag be om ett förkylningskit. Snuva och huvudvärk har drabbat mig och det är inte okej.

Jag ska försöka mota olle i grind och hoppas att det blir en lindrig variant.

I övrigt är det skönt att få komma på jobb igen och träffa alla goa kollegor igen.


Nu är jag ombord


Nu så ligger jag i slafen.

Första arbetstimmarna är klara och förberedelserna inför natten är gjorda. Min klocka ringer kvart i tre och då är det bara att masa sig upp ur sängen och göra sig klar för arbetet i bageriet.

Det blir inte ett lika körigt jobbpass som förra omgången jag var ombord. För då var det knökfullt med jobb. Så det känns bra denna gång att veta att man hinner med allt man ska göra.

Det är sportlovsveckor och det märks för det är mycket barn ombord. Mycket är också anpassat för barn med bland annat lekland i konferensen.

Jag kan förresten surfa nu när jag ligger i hytten. Wifi verkar vara fixat denna gång. Vad bra för då kan jag spela wordfeud och surfa på mobilen när jag är i min hytt. Ringa och smsa går tyvärr lika dåligt och då får manta sig till mässen och det är ju inte så kul att sitta och prata bland folk som man inte vill att dom ska höra ens privata samtal.

Hoppas att det löser problemet snart med Telia som ändrat frekvensen. Endast under vissa stunder fungerar det i mässen.Mot jobbet....


Sitter på en ganska fullsatt buss...

Flertalet är sportlovslediga mammor med barn. Många barn.... Öronpropparna har åkt i öronen och musiken poppar för fullt.


Solen skiner och det känns som vår i luften. Två kollegor till sitter i bussen lite längre bak. Den ena är sonens tjej somm jobbar samma vakt som mig.

Ett bussbyte i Västerås (bilden ovan) och nu har vi ett stopp i Enköping. Nästa stopp är Bålsta och sen raka vägen till Stadsgårdskajen i Stockholm.

Ha en fortsatt solig dag !!!


Visa fler inlägg