Jag går först....

 
Nyss klivit upp ur badet.
 
Ett riktigt varmt bad. Jag blev så trött innan och frusen. Försökte sova en stund men det gick inte så det blev ett bad och nu är jag varm igen. Men luften har gått ur mig. I och för sig så förrsvann den tidigare idag och känslorna vill inte riktigt hänga med mig. Det känns bara jobbigt att röja undan för fotograferingen av huset.
 
Här inne på kontorsrummet ser det ut som ett bombnedslag av pappershögar och pärmar. Gästsängen är full med sånt. Skrivbordet är rörigt och dammigt. Usch !!!
 
Istället för att plocka så tog jag en promenad på eftermiddagen och kameran fick följa med.
 
 
 
Det var riktigt skönt och snön den börjar töa bort, vilket jag tycker är bra.
 
Det har gått lite drygt en månad sen Bernt somnade in. Tankarna far hit och dit och vissa dagar känns jobbiga, som idag. Att behöva göra ett val om vad man ska ha kvar. Hade inte den där jäkla cancerskiten dykt upp så hade allt varit som vanligt. Jag känner mig så oerhört trött och tung i huvudet. Det har tagit hårt på psyket med en ständig oro och sorg. Som tur är lyssnar jag ordentligt på min kropp och skiter i att ändå köra på och fixa alla saker.
 
Det är som det är och så får det bli. Skulle jag inte hinna få undan alla saker så får fotografen sätta sig och redigera bort alla onödiga pinaler. Fotografen ingår i mäklararvodet så dom kan få jobba lite ;)
Allting går att fixa till och jag tänker inte slita ut mig !!!! Jag är trött idag och jag orkar inte ta fler tag i hemmet.
 
Mitt välbefinnande går först.
 
Keep on living.......
 
 
 
 
 
 
 
 

Plock, plock, plock

 
Yes !!!
 
Sakta men säkert så börjar det likna nåt här hemma. Jag börjar se en ljusning och det går undan när jag väl satte fart. Nästa projekt blir att samla tavlor som ska stuvas undan i en kartong.
 
 
 
Men jag tror banne mig jag tar med mig kameran och går ut en sväng på en liten solskenspromenad.
Det känns ju lite vårliknande i luften :)
 
 
Visa fler inlägg