Omvärdering.......

 
Jag får omvärdera min plan idag....
 
En förmiddagspromenad som jag tänkte mig ta idag ställer jag in. Det blåser väldigt mycket och lugnar det inte ner sig så får det vara. Men sysslolös är jag inte !!!!
 
Jag fortsätter med mitt pyntande som jag började med igår eftermiddag och höll på med till sena kvällen. Jag har lite kartonger att gå igenom som innehåller julsaker. Närmare bestämt åtta banankartonger och några mindre. Men i ett hus som var 90 kvadrat så rymdes det en hel del. Nu måste jag välja det som kan tänkas få plats på 37 kvadrat.
 
Det som retar mig är att jag inte hittar mina röda sidenband !!! Jag har satt upp enfärgade gröna gardiner som jag tänkte knyta röda sidenband runt längderna och nu hittar jag inte banden. Försöker fundera ut om jag råkat slänga dom eller var jag lagt dom. Dom kommer väl fram så småningom eller så blir det till att köpa nya.
 
Idag kommer en fastighetsmäklare hit.
 
Nej !! Jag ska inte sälja stugan.
 
Jag behöver få stugan värderad inför ett lån som jag vill ha. Jag (byggjobbare) ska bygga en carport, en ny farstu och glasa in min veranda nästa år och behöver förbereda och planera detta. Det ska bli intressant att få höra vad värderingen blir om det stämmer överens med min egen summa som jag tror att jag skulle få om jag skulle sälja idag.
 
 
 
 
#1 - - Anonym:

Vad du är driftig och duktig med att ta hand om saker!
Du far med buss och jobbar och står i.
Full av beundran av ditt driv!
Hälsningar. Anna

Svar: Tack snälla du för värmande ord :)
Tinezza