Jag är nöjd nu.....

 
Nu är jag minsann mätt och belåten......
 
Potatisgratäng och skinkschnitzel satt inte helt fel efter den här dagen. Nöjd är jag också efter att ha varit och klippt mig. Så jag tog mig vidare till optikern och beställde tid att kolla synen imorgon. För andra gången så kollade jag in vilka brillor jag vill ha. Jag har varit in till optikern förra ledigheten enbart för att prova ut brillor som jag skulle kunna tänka mig.
 
Den här gången hade jag tänkt att välja brillorna först för alla gånger tidigare så har jag bokat tid och kollat synen och direkt så ska man ställa sig och välja nya bågar. Hur stressande är inte det egentligen på en skala...?? Oftast tar man ett par av bara farten för att det känns veligt och svårt att bestämma sig just då.
Så den här gången gör jag tvärtom och väljer bågarna först.
 
 
fotot taget med mobilen.
 
När jag kom hem så bytte jag om till mina "fotobrallor" med extra skydd för baken och knän. Det är egentligen fiskebyxor men dom passar bra för dom är fodrade också. På med mina nya terrängdojor och sen gav jag mig iväg till Näs naturreservat och Skedvisjön några kilometer bort.
 
Gick en bit upp i skogen också och fotade lite. Vildsvinen hade bökat ordentligt och då kände jag att jag inte ville gå själv något längre ifall man skulle stöta på ett gäng. Det är ingen höjdare att möta dom. Tog mig ner till sjön och medan jag sitter där så hör jag hur det skriker uppe i skogen. Ett gäng vildsvin som tjafsade.
 
 

In till stan.....

 
Nu har jag fått undan det mesta......
 
Jag kan se mina två rumsbord igen. Dom flesta sakerna som jag köpt är undanplockade.
 
Jag ska som nästa projekt börja att ordna upp i garderobslådorna.
 
Men först åker jag in till stan och klipper mig.
 
Eventuellt att jag tar mig till optikern också.
 
 
 
Bilden tagen förra hösten från Bondgårdsberget i Köping
 
 
 

Gråmulen höstdag......

 
Vaknade hyfsat tidigt......halv åtta.
 
Låg länge och funderade på att kliva upp för en tidig fototur. Men sängens dragningskraft var allt för stor och viljan att kliva upp försvann. Så nu sitter jag i min ny inköpta pyamas och myser istället.
 
Det finns fler dagar att kliva upp tidigt.
 
 
 
En av favorit rastplatserna är vid Gränna Brahehus. Här har man stannat åtskilliga gånger under dom åren man åkte till Skåne från det man var liten. Min farmor och farfar bodde i Lund.
 
Den här gråmulna höstdagen ska jag ta reda på allt jag köpte i Ullared till att börja med. För just nu kan jag inte se ytan på mina rumsbord.
 
 
 
Visa fler inlägg