Jag är nöjd nu.....

 
Nu är jag minsann mätt och belåten......
 
Potatisgratäng och skinkschnitzel satt inte helt fel efter den här dagen. Nöjd är jag också efter att ha varit och klippt mig. Så jag tog mig vidare till optikern och beställde tid att kolla synen imorgon. För andra gången så kollade jag in vilka brillor jag vill ha. Jag har varit in till optikern förra ledigheten enbart för att prova ut brillor som jag skulle kunna tänka mig.
 
Den här gången hade jag tänkt att välja brillorna först för alla gånger tidigare så har jag bokat tid och kollat synen och direkt så ska man ställa sig och välja nya bågar. Hur stressande är inte det egentligen på en skala...?? Oftast tar man ett par av bara farten för att det känns veligt och svårt att bestämma sig just då.
Så den här gången gör jag tvärtom och väljer bågarna först.
 
 
fotot taget med mobilen.
 
När jag kom hem så bytte jag om till mina "fotobrallor" med extra skydd för baken och knän. Det är egentligen fiskebyxor men dom passar bra för dom är fodrade också. På med mina nya terrängdojor och sen gav jag mig iväg till Näs naturreservat och Skedvisjön några kilometer bort.
 
Gick en bit upp i skogen också och fotade lite. Vildsvinen hade bökat ordentligt och då kände jag att jag inte ville gå själv något längre ifall man skulle stöta på ett gäng. Det är ingen höjdare att möta dom. Tog mig ner till sjön och medan jag sitter där så hör jag hur det skriker uppe i skogen. Ett gäng vildsvin som tjafsade.
 
 
Visa fler inlägg