Det går lika bra med fika........

 
Det blev till att jobba över idag.............
 
Och ändå hann jag inte bunkra upp allt som tog slut.
Det får jag fortsätta med imorgon. Det var lite lugnare idag men en strid ström
av kunder hela dagen har det varit. På fm så träffade jag sonen med fru och hennes mamma med sambo. Så det var kul. Lite senare på dagen kom min mamma och syster och det var också kul.
 
Tyvärr hann jag bara småprata med dom som hastigast.
 
I år så blev det inget mat och påskfirande med släkten, vare sig på min eller min sambos sida.
När det är intensiva jobbhelger så brukar det inte bli av. Det blir fikastunder istället 😋
 
Efter jobbet så stannade jag kvar och kopplade av och åt raggmunk med bacon innan jag åkte hemåt. Jag stannade på macken och tvättade bilen.
 
 
 
Äntligen så tog jag mig för och tvättade min bil. Jag är lite dålig på att sköta om min bil och tvätta den regelbundet. Eller är det inte regelbundet om man tvättar den en gång per år 😜
 
 
 
Nu blänker den ett tag och jag får väl skärpa mig med att underhålla bilen. Men det är en bra färg att ha en grå bil. Det syns inte lika bra när den är skitig. Värre med sambons bil som är svart. Han lär få ligga i och tvätta bilen ofta 😅
 
Nu ska jag kolla på Landgång som jag streamar från svt. Tänk vad mycket Ann Lundberg får vara med om tack vare sitt jobb på svt. Jag har följt henne sen hon började att vara med på svt. Jag gillar henne som programledare. Landgång är som rese och matlagningsprogram och man får hänga med ut i världen på hennes olika strapatser och inspireras antingen om mat eller resor. Klart sevärda program tycker jag.
 
Fortsatt Glad Påsk till er Alla 😍🙏