En injektion energi.......

 
Sådär ja.............
 
Idag har jag varit och tagit min b12 spruta. Bokade en ny tid direkt så att jag inte slarvar. Eller rättare sagt tiden går så fort och veckorna bara far iväg och helt plötsligt så har det gått tre månader. Då ligger jag efter med sprutorna. Så blev det en period förra året eftersom jag trodde att jag skulle komma ihåg själv.
 
Idag känns det också bättre i min tand. Det har lugnat sig lite eftersom tandläkaren lade på ett skyddande lager provisoriskt. Det ska skydda mot ilningar så att nerven får vila.
8 februari ska jag dra ut tandeländet.
 
 
 
Hungrig som jag var när jag kom hem så funderade jag på vad jag skulle laga till för mat. Tog fram lövbiff ur frysen som jag snabbtinade och skar i smbitar. Hackade sen en gul lök och bladpersiljan som jag fryst in från den egna odlingen. Detta stekte jag ihop med kryddor, salt och peppar. Kokade bulgur och blandade i lövbiffkompotten. Hittade en burk turkisk yougurht som jag tog en dl av och hade i chilisås som tillbehör till min egenkomponerade Tabbouleh. Jag var tveksam om det här skulle bli bra, men det blev jättegott.
 
 
Något annat som är gott är semlor. Idag hade vi premiär på jobbet.
 
Sen fick det bli en snabbdusch och blaskade igenom håret innan det blir för sent. För hinner inte mitt hår torka innan jag lägger mig så ser jag ut som Ronja Rövardotter i håret när jag vaknar.
Diskmaskinen är igång och nu ska jag sätta en tvättmaskin också. Jag känner mig väldigt energisk idag.
Till skillnad mot igår då den molande tanden tog ner mig i humöret.
 
Over and out.........