En längtan efter våren...............

 
Är det någon mer än jag som får lite vårkänsla................
 
Två dagar på rad med lite solsken och någon plusgrad i luften. Det är ju bara början på januari så våren är ju en bra bit bort och det kommer säkert mer snö igen. Det är nästa så att man börjar spana på olika fröer och känslan är att börja förodla lite fröer. Men jag får sansa mig lite och invänta månaden ut.
 
Julen är nu undanplockad i huset. Det är bara några girlanger som hänger vid några dörröppningar som ska tas ner. Skönt att fått ner alla saker i kartonger och utburna till garaget. Det som återstår är också att ta bort juldukarna och ljusstakarna.
 
 
 
Mitt rum börjar också få lite ordning. Jag har börjat sortera papper och annat som jag kan slänga. Det är typ gamla fakturor som inte behövs sparas på. Tar en massa onödig plats bara.
 
Sambon och jag har varit ute och åkt runt lite på måfå. Vi kände att vi behövde få komma iväg en sväng. Det blir lite tjatigt att bara hålla på här hemma. Jag har ju i och för sig varit ut en sväng tidigare på dagen då jag tog kameran med mig på en skogspromenad. Tyvärr blev det ingen fotolycka idag. Jag hittade inget bra att fotografera. Men så är det vissa gånger.
 
Nu ska jag ta ett tag till att sortera mina pappersprylar och se vad som ska vara kvar eller inte.
 
Over and out............