En promenad genom min gamla by.............

 
Nu så..............
 
Har jag gjort om i "mitt rum". Jag har ett eget rum där min dator, skrivare, fotoprylar, receptsamling och min släktforskning samsas om platsen. Nu har jag varit trött på att lägga mina kameror på golvet (inge bra) och lite annat som jag inte riktigt haft en bra plats för. Jag ville få ordning på grejerna.
 
Jag hade tänkt att sälja mitt vitrinskåp med frostade rutor. Men nu har jag ångrat mig och ställt det i mitt rum. Det blev bra för nu har jag lagt in allt som har med foto att göra i skåpet. Allt är nu samlat på en enda plats och med bra överblick i skåpet. Det gillar jag.
 
 
 
Ikväll ska jag bli serverad en gryta gjord på oxfilé. Sambons favoritkött. Han har köpt en större bit och småbitarna som blir över efter att han styckat upp den ska bli till en gryta. Själv köper jag aldrig sånt dyrt kött. Jag nöjer mig med fläsk och billigare nötkött 😎 Jag tycker det går lika bra. Under tiden sitter jag vid datorn och fixar. Jag varvar det med att sortera ur gamla papper som ska kastas.
 
Idag har jag gått den längsta promenaden på vääääldigt länge. Jag har varit barnvakt till mitt minsta barnbarn. Mitt sjunde barnbarn i raddan avv barnbarn. Har ett bonusbarnbarn och ett till är på väg.
 
 
 
Lilla stumpan och jag tog en långpromenad i min gamla hemort Kungsör. Strosade runt lite på byn och såg några bekanta ansikten här och var. Märkte att några "hajade" till när dom såg mig, för jag har inte gått där på byn på många, många år. Endast åkt bil igenom. Det var lite roligt att se deras reaktioner i ansiktena 😆 Det var i alla fall en bra och skön promenad med ett bra väder. Endast någon grad kallt och vindstilla + att solen lyste över oss.
 
Nu ska jag ta ett tag och rensa bland gamla papper.
 
Over and out...............