Ledig lördag......

 
Lördag kväll och jag sitter vid datorn...........
 
Jag har redigerat bilder som jag tagit nu ikväll. Förbereder och fortsätter att öva på fotografering. Nu tror jag att jag har hittat ett bra ljussättning för att fotografera mat.
 
 
Träskeden i skålen är gjord av min morfar då jag var ett år gammal.
 
 
 
Tidigare på dagen så var vi till min yngsta dotter och med oss hade vi köpt halvor från Konditori Bivur. Dom berömda halvorna som också är med i filmen Tårtgeneralen. Har du inte sett filmen så gör det. Den filmen är också nominerad till Guldbaggen. Sambon hade med sig verktyg så att han kunde sätta upp en spegel i mitt barnbarns rum. Efter fika och lite småprat så for vi vidare till Västerås.
 
Stannade till på Biltema och handlade lite. Det blev endast möbeltassar som inhandlades. För min del så har jag "fattigmånad" och jag stålsatte mig för att inte köpa något "bra att ha prylar"
 
På väg hem stannade vi till på Willys och köpte färsk kyckling som vi tillagade och åt med god aptit. Tre matlådor blev det också som jag frös in.
 
Over and out..........
 
 
#1 - - Karin:

Jag var till Västerås häromdagen....handlade på rea till nästa jul: julgran 150 cm, kulor, toppstjärna o matta för 65:-...det tyckte jag var fynd :)

Innan månaden är slut ska vi väl ses;)/kraam o ha en bra vecka...jag ska gå iväg till jobbet nu.

Svar: Klart vi måste ses !! Jag slutar ett om dagarna så hojta till vilken dag du kan. Kram :)
Tina