Nya utmaningar på gång............

 
Nu är det helg ................
 
Försökte sova en stund på eftermiddagen så att jag orkar sitta uppe lite längre ikväll. Men det lyckades inget vidare. Precis när man är på väg att somna till så går hjärnan helt plötsligt igång. Foto......kommer helt plötsligt upp i tankarna och jag försöker att tränga bort tankarna men misslyckas.
 
Det var nog bara för att jag fick besked idag att jag ska göra ett fotojobb. Jag ska fotografera matbilder till en kokbok 😃 som en kollega ska göra. Det blir en utmaning och mitt första uppdrag som jag antar. Det här ser jag fram mot och nu ska jag börja studera bilder i kokböcker.
 
 
 
 
Men innan jag lade mig för en liten slummer så hade jag inte den minsta tanke på fotografering överhuvudtaget. Så det är ju märkligt att hjärnan går igång sådär helt plötsligt.
 
Helgen som vi har framför oss, min sambo och jag, är i stort sett oplanerad förutom en sväng imorgon till min yngsta dotter. Eventuellt också en ommöblering här hemma. Min gamla soffa som står i förrådet ska komma in i huset. Den är från 1850-talet och har följt med mig genom åren. Nu är ju inte jag från 1850 😜 men den kommer från min mormor och morfars hem där den stod på deras vind.
 
Vi ska placera den i vår lilla hall som vi aldrig använder. Det är egentligen en huvudingång men det är ingen som kommer den vägen för groventren är placerad så att det är första dörren man ser när man kommer till oss. Det är väl mest sommartid som man använder huvudentrén eftersom vi har en uteplats i anslutning till till den. Vi sitter mycket där vid sommarperioden.
 
Vi får se vad vi hinner med att göra imorgon.
 
Over and out............