trött på fisk

Nu var lönehelgen över så det kan bli lite lugnare ombord. Igår var Lars Kristerz och Linda Bentzing ombord och spelade. Jag kollade på interntv:n en stund när dom spelade och dom verkar ha groupis som hänger framför scen !!! ha ha ha ha :) Lars Kristerz alltså.

Det går åt massor med lax och sill och jag börjar bli redigt trött på att lägga upp stinkande fisk. Likaså att stinka fisk själv. Nästa pass skulle jag vara i Tapas men bagarn som går ombord samma dag som mig nästa gång vill prova på att vara i kallis ett pass. Hon e lite trött på bageriet så jag har sagt okej att byta med henne nästa gång. Helt okej för mig för då kan jag gå av i Tallin som vi ska till. Är man i Tapas så måste man finnas kvar ombord. Bra då slipper jag krångla och byta med nån som inte vill gå av.

Idag är det halvtid och ett nytt gäng kallisar kommer och byter av dom "gamla". Då är det dags att strata nedräkning för hemgång igen. Lördag, lördag, lördag !!!
Jag har bokat bussen men att åka hem på en lördag var nog inte genomtänkt av mig....kan nog bli tåget istället. Inget skoj att sitta bland fulla, gapande resenärer när man jobbat 10 dar.
Visa fler inlägg