Nu har jag satt igång..........

 
Då var torsdagen avklarad snart...........
 
Stannade efter jobbet och gick ett ärende på stan som blev ogjort. Jag var till begravningsbyrån för att få hjälp med att skicka en minnesgåva. Men det gick inte att göra det längre via dom, utan antingen får man ringa direkt till den fond man vill skänka till, eller via nätet.
 
Så nu valde jag en fond och började fylla i uppgifter. Allt gick bra utom när jag skulle fylla i vart kondoleanserna skulle skickas. Den rutan gick inte att fylla i fast det stod så. Jag får ringa imorgon i alla fall. Det kändes lite snopet när det var en sån stor organisation och 90-konto.
 
 
Nu börjar jag komma igång med handmodellerade marsipanfigurer.
Ett gäng tomtenissar fick bli först ut.
 
 
 
 
Nu har vi plockat ner två lådor från vinden med mina juldukar och gardiner. Imorgon kan jag börja gå igenom vad jag ska använda. Det närmar sig 1:a advent och tills dess ska jag ha allt klart, har jag tänkt.
 
Startskottet har också gått idag för mina inköp av julklappar. Jag köper inga dyra julklappar utan det är mest praktiska saker till ett humant pris. Nu är ju vi så många i min familj så då blir pengen anpassad efter det. Det kanske är skillnad om man bara hade haft en eller två att köpa till.
Jag tycker det är roligt att köpa och slå in paket till jul.
Alltid hittar man något som passar att ge bort i gåva.
 
Nu ska jag leta efter ett recept på vörtlimpa.
 
Over and out..............
 
 
Visa fler inlägg