lugnt


Nu närmar sig dagarna för hemgång.

Det är dags att börja planera för överlämning till mitt motpass som ska avlösa mig på fredag. Men det ser just nu bra ut och jag har läget under kontroll. Idag har det varit kallisbyte ett par dagar senare än vanligt. Dom har haft förskjutning på sin bytesdag på grund av docken i Landskrona. Så det känns lite konstigt för normalt så skulle mitt gäng ha fem dagar kvar till hemgång.

Igår kväll pratade jag med sjuksyrran ombord för att höra mig för om vätska i buken som maken drabbats av. Jag hade ingen kunskap om vad det innebar så jag fick förklarat för mig hur det går tillväga att tömma buken på vätska. Efter det kändes det lite lugnare. Jag googlade också på detta för att få veta lite mer. Jag somnade lugnt igår kväll utan att ligga och oroa mig. Men det kändes väldigt frustrerande att inte fatta vad det innebar.
Visst har jag räknat med komplikationer men då mer i samband med cellgiftsbehandlingen.

Men idag har det kännts bättre igen.
Maken skickade ett meddelande halv sex att han var klar och väntade på skjuts hem, något mer vet jag inte just nu utan jag ringer honom senare ikväll.

Snart ska jag pallra mig upp till Taxfree och handla och jag ska förbi Spa och boka en helkroppsmassage till imorgon. Eller så tar jag någon annan behandling, jag får se.

Visa fler inlägg