Skulle jag blogga i tio år...Näeee.....

 
Idag var det väldigt lugnt på jobbet...........
 
Så lugnt att jag frågade chefen om jag kunde jobba hemifrån två timmar och det var okej. Jag sitter nämligen och lägger in alla recept i ett bagerisystem som gör att man ser kostnadskalkyler för olika produkter. Det är bra att ha koll på vad produkter kostar att tillverka.
 
Det är ju något jag kan göra hemifrån och det går mycket snabbare än att sitta med chefens laptop som bara har en scrollmus att scrolla med. Jag är mest van med en pek-mus.
 
 
Så klockan elva (strax efter) så åkte jag hemåt. När jag kom hem var jag trött. John Blund hoppade på mig i bilen på väg hem så jag tänkte att jag sover en stund innan jag sätter igång. Sov till halv två och när jag vaknade så kollade jag om nån hade ringt. Jag slår alltid av ljudet när jag ska sova.
 
Verkstan hade ringt så jag lyssnade av meddelandet och fick höra att min bil var klar att hämtas.
Ringde svärdottern och frågade om hon kunde hänga med och hämta min bil. Lite svårt att köra hem två bilar själv. Det kunde hon och min bil är nu hemma. Det blev lite billigare än vad jag hade räknat med.
Lite drygt två tusingar gick ett vattenpumpsbyte + arbete på.
 
 
Tog sen en matlåda ur frysen. Tack och lov för matlådor som man enkelt kan värma på. När man ändå lagar till mat så kan man göra mat för fyra personer (vi är två) och frysa in egna matlådor. Sen satte jag igång med att mata in recept. Nu har jag gjort mina två arbetstimmar + lite till.
 
Jag firar förresten 10 år som bloggare. TIO ÅR !!!!
Inte hade jag kunnat tro att jag skulle blogga så länge men nu är jag där. Jag började att blogga i februari på en annan portal men den var inte i min smak så jag letade och hittade Blogg.se som jag blev nöjd med och fortfarande är nöjd med. 
 
Anledningen till att jag började blogga var att jag då jobbade på sjön. Närmare bestämt på Viking Line MS/Cinderlella som jag för övrigt blev kvar ombord på i sju år. Med dålig täckning ombord och svårigheter att ringa hem för man jobbade så mycket så skrev jag istället och mina närmaste kunde hänga med hur jag hade det ombord. Visst ringde man hemåt emellanåt men det blev lite dåligt med det.
 
 
 
På tio år så hinner man med en hel del. Både glada och sorgliga händelser som jag skrivit om. Jag lär fortsätta skriva för jag tycker om att skriva och dela mina bilder som jag fotograferar. Jag har också en fotoblogg på Fotosidan som jag lägger upp mina bilder.
 
Over and out................
 
 
Visa fler inlägg