Vi måste lyxa till det.....

 
Så har den här dagen också snart passerat.
 
Inte mycket som jag har gjort idag. Jag ringde och bokade en läkartid för mig och tog mig till läkarstation. Jag blir hemma en tid framöver då jag inte mår speciellt bra med tanke på omständigheterna.
 
Maken håller på att tillreda en lyxmiddag till oss. Det vankas tornedos, klyftpotatis av hemmaodlad mandelpotatis och hemodlade sockerärtor och till det grönpepparsås.  
 
Vi tänker bara lyxa till det för oss så mycket det går nu dom närmsta dagarna innan behandlingarna sätter fart igen, nästa vecka. Att få något annat att tänka på är en bra medicin och gärna med lite lyx som kryddar upp tillvaron så gott det går. Att det sen inte funkar alla dagar är en annan sak.
 
Maken och jag gifte ju oss 11-11-11 och fick då ett presentkort av barnen, systern och mina föräldrar. Det har legat outnyttjad länge p.g.a operationen och sedan cellgifterna. Men nu har jag idag ringt och bokat en tid till på fredag. Nu är det bara att hålla tummarna för att det fungerar och att inget krångel dyker upp så att det blir inställt. Att planera något i förväg är som jag sagt tidigare svårt.
 
Men hoppas, hoppas, hoppas att det funkar.
 
 
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg