En händelserik dag :)

 
Nu har jag kommit hem efter att ha varit ute och farit......
 
Sista biten från Köping blev till att åka på oplogade vägar med ordentligt snöfall mot strålkastarna. Den allra sista biten på ännu mindre väg ut till Sundänge fick man hålla sig i tidigare bilspår och sikta in sig på snöpinnarna efter vägrenen. En bil låg med bakdelen vid sidan av vägen när jag nästan var hemma. Men det hade redan stannat flera bilar till deras undsättning. Dom var på gång att koppla på draglinan för att få upp bilen.
 
Det blir till att ta tag i snöskyffeln imorgon igen. Två gånger igår, en gång idag och så imorgon igen.
Tur att jag åker mot varmare klimat snart.
 
Nu har jag kommit så långt med min packning att jag fått fram väskan och lagt fram det som ska med. Återstår nu att packa ner allt och se till att få allt resklart till söndag morgon. Pengar var jag och växlade på banken idag samt inhandlade det sista på apoteket. Så nu börjar jag verkligen bli redo för avresa.
 
För övrigt så fick jag nys om en ledig tjänst idag på fm och drog iväg ett mail. När jag var på stan så ringde telefonen och dom ville jag skulle komma på anställningsintervju redan idag. Det blev till att ringa min mamma och syster och säga att jag inte kunde komma, som jag hade tänkt. Man säger ju att man ska förbereda sig inför intervjuer men här var snabba ryck att försöka tänka till. Jag tror inte dom var helt förberedda heller på att hålla det idag, men dom ville träffa mig innan jag for iväg. Hur det gick.....det har jag ingen aning om. Det är bara att vänta och se.
 
Tog mig sen till Kungsör för att träffa mina tre barn och sex barnbarn, ny måg och hans två barn. Alltså fullt hus med barnbarn och mina barn med respektive. Det blev en minst sagt livad tillställning med pizza, pladder och tokerier.
 
Man kan lugnt säga att nu tar jag kväller och ett glas vin :)
 
 
Visa fler inlägg