Fluffet ska bort....

 
Sista april och Valborgsmässoafton....
 
Här ombord så märker vi i personalen ingenting. För oss så är det som vilken arbetsdag som helst. Men det är en speciell dag för att idag fyller flera i min släkt år.
 
Mitt barnbarn, det fjärde i barnbarnsskaran fyller fem år idag. Jag firade honom dagen innan jag gick på jobb. Yngsta dotterns make fyller också år idag och mitt ex mamma, min fd svärmor fyller 90 år idag.
 
Så Hurra, Hurra, Hurra  Hurraaaa !!!! Till er alla tre :)
 
Igår påbörjade jag något nytt..... Hör och häpna !!!! jag har startat upp ett litet träningsprogram. Flera månaders stillasittande när min älskade var sjuk och jag var hemma under lång tid så var det inte mycket till rörelse på mig. Min mage blev lite "fluffig" och det vill jag åtgärda.
 
Jag har tidigare laddat ner två appar med enkelt träningsprogram som man kan göra på ett ställe. T.ex i min pyttelilla hytt. Övningsuppgifter som inte kräver ett gym. Tio minuter om dagen har jag tänkt. 2 x 5 minuter. i yngre dagar från det jag var liten och upp till 18- årsåldern så tränade jag konstant flera gånger i veckan. Sen lade jag av med det och efter ett kortare ( jag är inte så gammal) uppehåll så tänkte jag ta tag i det igen.
 
Det är enbart för välbefinnande och kondition som jag gör det för viktproblem har jag inte.
 
 
Visa fler inlägg