Renoveringsplanering

 
Ett par timmars dos av barnbarn har jag fått på eftermiddagen.
 
Jag åkte och hälsade på yngsta dottern med familj. Drack lite kaffe och pratade bort en stund. Myspyste med barnbarnen i soffan innan jag återvände hem igen. Dom har påsklov kommande vecka så det lär bli mer av barnbarnsmys under veckan.
 
Jag har min huvudplanering på två håll nu......dels i stugan och dels hemma. Logistiken måste fungera med min plan att fortsätta renovera klart innan flytten går. Nu är det tapetsering och målning som är nästa plan och det tänkte jag ge mig på att göra själv med hjälp av någon "handyman" eller handywoman". Samtidigt ska jag börja packa ner allt här hemma i kartonger det som ska med.
 
Mitt val har blivit att sätta upp så kallade renoveringstapeter för att slippa spackla. Sen är det bara att måla i vilken kulör man vill. Jag kommer att välja vitt i hela stugan eftersom den bara är 37 kvadrat.
 
 
 

 
 
 Två rum ska bli vita väggar. På ett sätt känns det väldigt tråkigt och kalt men det kommer att uppvägas med tavlor och annat som ska upp på väggarna. Smart living på liten yta.
 
 
 
 
Med lite hjälp så går det nog rätt snabbt.
 
 
Visa fler inlägg