Varför vänta med ett spontant beslut......

 
När jag bestämmer mig för något så går det undan.....
 
Bernt sa emellanåt; Du har så bråttom att besluta dig. Det har han nog rätt i men när jag får den rätta "magkänslan" för något, varför vänta ?? Gör slag i saken för det du tror på, är nog min paroll i mångt om mycket. Känns det rätt så kör jag på det.
 
Som det här med "ryggan" som jag inte hade en tanke på tidigare, utan det "poppade" upp på förmiddagen. Inget inplanerat idag....så varför vänta. Nu kollade jag faktiskt upp på nätet innan jag for så det var inte överilat på så sätt.
 
Men när jag ska göra något så går det undan i svängarna och mestadels oplanerat och spontant.
Det passar mig alldeles utmärkt :)
 
När jag är framme i Västerås så har jag ett meddelande från sonen om jag vill hänga på till Hallsta imorgon och julmarknad. Han skriver att dom ska på julmarknad i stan också. Vi bestämmer oss för att träffas i stan. Jag handlar det jag ska och far hemåt igen och allt är klart på dryga timmen. Hade en tanke på att gå in på Ikea men så slog det mig att lönehelg och Ikea inte är något för mig.
 
Så spontant möter jag upp sonen och hans sambo vid Gammelgården i Köping.
 
 
 
Gamla byggnade från 1700-talet och som pyntas inne till julmarknadsdagarna.
 
 
 
 
 
Kaffepannan stod på......
 
Vi strosade sen fram och åter i gamla stan innan vi spontant bestämde oss för mat på restaurang Kirin och åt kinamat. Jag sa just till sonen och sambon innan vi skildes åt för kvällen att såna här spontana stunder som är så oplanerade, är det bästa :)
 
Det förgyller en dag på det mest oväntade sätt.

Jag brukar tänka på det ibland. Det här med att planera saker och ting. Bernt och jag var väldigt lika på det här sättet, med att ta snabba beslut att göra något. Men ibland tyckte han nog att jag tog lite för snabba beslut för då hängde han inte riktigt med :)
 
 
 
#1 - - Anette:

Det är alltid kul när man kan göra spontana saker bara sådär :-)
Mindre kul är de spontana sakerna inte är till min fördel utan bara till nackdel :-(
Vi skulle ha en helg där vi skulle göra en massa, men tji fick vi
Ha en fortsatt skön lördagkväll