Datorstrul och vad gör man....

 
Igår var det problem med min dator.........
 
 
 
Jag valde till slut det första alternativet att stänga av datorn och efterlysa tips på facebook.
Jag fick några förslag och det förslaget jag antog var att göra en systemåterställning enlig bild nr2. Det skulle jag göra idag när jag kom hem tänkte jag. Nu slapp jag det.
 
Jag slår på datorn och då fungerar den helt normalt 😲
Jag hade förväntat mig ett stort strul som jag skulle försöka fixa.
 
Får väl se hur länge det håller denna gång. Jag tog i alla fall genast itu med att göra backup på dom senaste filerna med bilder som ligger på datorn. Jag brukar göra backup lite då och då på mina bilder och dokument som jag sparar på datorn.
 
 
Igår var det Grand Finale på påskhelgen och till jobbet fick jag köra sonen och hans frus bil till jobbet. På väg hem tyckte jag att jag tog upp hela körbanan på den lilla vägen som jag kör, när jag åker hem från jobbet. På morgonen tar jag E18 så då är det inga problem.
Dom lånade min bil och släpkärra och det är ju bra om man kan bytlåna 😄
 
Ikväll kan jag sitta uppe en liten stund längre än 20.00 för jag får lite sovmorgon imorgon.
Kvart i åtta ska jag slå mig ner i tandläkarstolen. Det är dags att påbörja behandling för att sätta in en brygga nr.2 i käften. Bäst att göra klart sånt innan man blir pensionär för då lär man inte ha råd. Imorgon tror jag att dom ska gjuta en form av mina nuvarande gaddar och sen (nästa gång) är det dags att börja nedslipning av två tänder som bryggan ska hakas på.
 
Jag är jättenöjd med brygga nr.1 och att vara utan en tuggtand i nedre käken är uteslutet för min del. Det är jobbigt att tugga och att sakna en tand mitt på, i käken.
 
Nu blir det lite streama svt igen så.....
 
Over and out....