Mitt Fotouppdrag......

 
Nu så...........
 
Tar jag ledigt och kopplar av.
Sambon och jag har varit till mitt jobb ikväll och hängt upp mina tavlor som ska vara med
på Konst & Kulturrundan i Kolbäcksådalen. 130 utställare är med och ställer ut på olika platser och orter från Ramnäs till Kvicksund. Jag har nio tavlor med på min utställning.
 
Det är inte så många, men med tanke på att dom flesta utställare har ungefär lika många så tog jag inte flera. Men när jag hade hängt upp mina tavlor så skulle jag nog haft några flera tavlor.
Eftersom det hänger i en servering så är det lite svårare att få struktur på det hela.
Nu hänger alla i samma rum så det funkar. Hänger man på ett galleri så hänger tavlorna tätare och mer kompakt. På min fotoutställning i höstas som pågick i två veckor så hade jag 25 fotografier. Men då hade jag skärmar som jag hängde bilderna på.
 
 
 
Igår hade jag ett fotojobb. Jag hade i uppdrag att ta ett gruppfoto som ska användas i marknadsföring. Det var mitt första uppdrag som frilans och jag tyckte den blev rätt okej.
Jag ser några grejer som jag skulle ändrat på men det viktiga var att få alla att titta in i kameran samtidigt och det gick bra på denna bild. Det är inte det lättaste när det är många med på bild.
 
Imorgon är jag ledig och då ska jag åka till Markan och närvara en stund på utställningen. Lördag och söndag är jag ju där automatiskt eftersom jag jobbar.
 
Nu ska jag surfa runt lite på webben.
 
Glad Påsk till alla 😇