Testat att laga till grönkål.....

 
Kallt och soligt väder idag..........
 
Idag tog jag mig faktiskt en kort promenad i det härliga vintervädret.
Ingen lång promenad men jag kom ju ut en stund i alla fall.
Fixade till min isklump med blommor som jag frös ner och som fått
stå ute ett par dagar. Jag skulle ha det till att fotografera med macroobjektivet.
 
 
 
Nu får den pryda vår trapp tills den smälter. Jag har gjort i ordning två nya
formar med blommor som ska få frysa till is och sedan fotograferas. 
 
Tvättmaskin har snurrat idag och jag ska bara ta reda på tvätten och vika ihop.
Men det får vänta ett tag. Jag har fortsatt redigera bildder som jag tog i Ungern
när jag var på fotoresa dit. Många bra bilder som jag har tagit. En av bilderna
jag tog där gick till final i National Geographics fototävling,
Nordens naturfotograf, 2014. Det var andra gången som jag gick till final och
gången innan var det Årets naturfotograf 2012. Det var riktigt roligt 😇
 
Idag testade jag något nytt. Grönkål......kan det vara något, har jag tänkt.
Jag har sett att det verkar populärt att ha som tillbehör och det brukar "poppa"
upp i matlagningsprogram så det skulle jag testa. Jag köpte en påse häromdagen.
 
 
Hittade ett recept där man steker grönkålen i smör/olja + lite vitlök, salt och peppar.
Men jag måste säga att det var inte så att vi ropade Jiiipppiiii vad gott, när vi åt det 
som tillbehör till pasta carbonara idag. Inget jag kommer att göra igen.
Men nu har jag testat det.
 
Over and out...
 
#1 - - Madelein:

Grönkål kan vara väldigt gott annars. Gillar grönkålssoppa med ägghalvor och köttkorv

Svar: Jag kanske provar något annat recept med grönkål som tillagas på ett annat sätt :)
VÄLKOMMEN